Anticorupţie

23 iulie 2021
Ioan Niculae

Afaceristul Ioan Niculae rămâne în închisoare

G.BAnticorupţie / 23 iulie 2021

Ioan Niculae rămâne în închisoare, potrivit unei sentinţe definitive a Tribunalului Constanţa. Magistraţii constănţeni au admis contestaţia procurorilor faţă de sentinţa pronunţată în luna mai de judecătoria Medgidia şi au respins eliberarea condiţionată, potrivit G4media.

"Nu ne oprim şi încercăm să clarificăm presupusele nereguli din ASF"

CLAUDIU MUREŞAN, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU BUGET, FINANŢE, ACTIVITATE BANCARĂ ŞI PIAŢĂ DE CAPITAL DIN SENAT:"Nu ne oprim şi încercăm să clarificăm presupusele nereguli din ASF"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Anticorupţie / 23 iulie 2021

Senatorul USRPlus: "Aşteptăm răspunsuri de la Autoritatea de Supraveghere Financiară" "Vom invita si conducerea ASF la discuţii în Comisia de buget, pentru că este la fel de importantă şi pozitia managementului în clarificarea problemelor semnalate", mai arată Mureşan 

Cercetarea presupuselor nereguli în activitatea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) continuă, iar Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară si piaţa de capital va încerca să clarifice veridicitatea neconformităţilor semnalate în luna mai de către un avertizor de integritate din interiorul instituţiei, a declarat, ieri, pentru ziarul BURSA, Claudiu Mureşan, senator USRPlus şi preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat.

"Aşteptăm răspunsuri de la ASF", a precizat Mureşan, care a adăugat că a avut la Comisie, în audienţă, şi alte persoane care au reclamat neconformităţi cu privire la activitatea din cadrul ASF.

Eugen Pîrvulescu

DNA:Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, plasat sub control judiciar

G.BAnticorupţie / 22 iulie 2021

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu, transmite Agerpres.

Magistraţii cercetaţi penal vor putea solicita administrarea cauzei de alt procuror

PROPUNERE A MINISTRULUI JUSTIŢIEI:Magistraţii cercetaţi penal vor putea solicita administrarea cauzei de alt procuror

I.Ghe.Ziarul BURSA #Anticorupţie / 22 iulie 2021

O cerinţă esenţială pentru următoarea perioadă este, pe de o parte, desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), nu doar schimbarea etichetei sau sediului, şi, pe de altă parte, refacerea competenţelor DNA, DIICOT şi ale celorlalte parchete, afirmă Stelian Ion, ministrul Justiţiei, într-o postare publicată, ieri, pe pagina oficială de Facebook, în care prezintă noua propunere pentru desfiinţarea secţiei speciale.

Conform acestei propuneri, judecătorii şi procurorii care vor fi anchetaţi, vor putea depune o cerere pentru ca investigarea lor şi urmărirea penală să fie făcută de către procurori aflaţi pe teritoriul altei curţi de apel.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Liviu Dragnea, eliberat condiţionat

Liviu Dragnea, eliberat condiţionat

I.Ghe.Ziarul BURSA #Anticorupţie / 16 iulie 2021

"Am fost condamnat politic, faptele respective sunt inexistente", a spus Liviu Dragnea după eliberarea din Penitenciarul Rahova Fostul şef al PSD nu poate, până în 15 iulie 2024, să candideze, să fie ales sau să ocupe o funcţie care...  

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

G.BAnticorupţie / 27 mai 2021

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea rămâne în închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins astăzi cererea de eliberare condiţionată. Decizia este definitivă şi vine la exact 2 ani de la încercerarea lui Dragnea, condamnat la 3 ani şi...

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo