Macroeconomie

30 iunie 2020
Vânzările au scăzut la mai mult de jumătate dintre comercianţii online

STUDIU 2CHECKOUT, PE GLOB:Vânzările au scăzut la mai mult de jumătate dintre comercianţii online

A.P.Macroeconomie / 30 iunie 2020

Peste jumătate (60%) dintre comercianţii online susţin că încetinirea vânzărilor reprezintă cea mai importantă provocare cu care se confruntă, iar scăderea vânzărilor este estimată a avea loc în mai multe domenii şi pe mai multe pieţe, potrivit unui studiu efectuat pe plan internaţional referitor la impactul COVID-19 asupra afacerilor digitale, conform Agerpres.

Societăţile pe acţiuni care nu fac dovada identităţii beneficiarilor reali - excluse din procedura achiziţiilor publice

Societăţile pe acţiuni care nu fac dovada identităţii beneficiarilor reali - excluse din procedura achiziţiilor publice

A.P.Macroeconomie / 30 iunie 2020

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, o propunere legislativă privind excluderea din procedura achiziţiilor publice a oricărui operator economic, organizat ca societate pe acţiuni, al cărui capital social este reprezentat prin acţiuni la purtător, care nu face dovada identităţii beneficiarilor reali ai acestora, conform Agerpres.

"Două riscuri severe ne ameninţă stabilitatea financiară"

BNR AVERTIZEAZĂ ASUPRA CREŞTERII INCERTITUDINII GLOBALE ŞI REDUCERII ÎNCREDERII INVESTITORILOR ÎN ECONOMIILE EMERGENTE:"Două riscuri severe ne ameninţă stabilitatea financiară"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Macroeconomie / 30 iunie 2020

Există două riscuri de natură severă pentru ţara noastră, respectiv creşterea incertitudinii la nivel global şi reducerea încrederii investitorilor în economiile emergente şi deteriorarea echilibrelor macroeconomice interne, inclusiv din perspectiva finanţării deficitului bugetar, semnalează Banca Naţională a României (BNR), în raportul semestrial asupra stabilităţii financiare, publicat ieri.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 29 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 29 Iunie 2020

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 29 iunie 2020

Creditul acordat rezidenţilor din zona euro şi-a accelerat creşterea anuală în luna mai 2020 până la 6,2%, de la 4,9% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri anuale de 9,8% a creditului guvernamental şi a unui avans de 4,9% a creditului...

MACRO NEWSLETTER 26 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 26 Iunie 2020

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 26 iunie 2020

Comenzile pentru bunuri durabile din SUA şi-au temperat scăderea anuală în luna mai 2020, până la 17,9%, de la 30,2% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare peste aşteptări, de 15,8%, după un declin de 18,1% în luna anterioară.

Laszlo Boirbely

VIDEOCONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" / LASZLO BORBELY, CONSILIER DE STAT LA CANCELARIA PRIMULUI MINISTRU:"Pentru proiectele viitoare, este nevoie să finalizăm Strategia Integrată Energie-Schimbări Climatice"

G.M.Ziarul BURSA #Macroeconomie / 24 iunie 2020

În zona dezvoltării durabile, ţara noastră este un fel de catalizator, un hub regional cu obiective precise, dar deşi avem un comitet interdepartamental - Guvernul României - şi vom avea un Consiliu Consultativ, nu suntem pregătiţi în unele...

"Economia românească, upgradată prin fondurile structurale din programul Green Deal"

VIDEOCONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" / TĂNASE STAMULE, CONSILIER DE STAT PE PROBLEME ECONOMICE:"Economia românească, upgradată prin fondurile structurale din programul Green Deal"

George MarinescuZiarul BURSA #Macroeconomie / 24 iunie 2020

Guvernul are trei direcţii strategice pentru relansarea economiei naţionale, iar fiecare dintre acestea este structurată pe mai multe subcategorii, a afirmat Tănase Stamule, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în domeniul...

"Impactul global al pandemiei, de circa 30 trilioane dolari, se va adânci în eventualitatea unor noi valuri"

VIDEOCONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" / CORNELIU BODEA, PREŞEDINTELE CENTRULUI ROMÂN AL ENERGIEI:"Impactul global al pandemiei, de circa 30 trilioane dolari, se va adânci în eventualitatea unor noi valuri"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Macroeconomie / 24 iunie 2020

Impactul global pe care noua criză sanitară îl are asupra economiei este deja serios, fiind estimat la 30 de trilioane de dolari şi va continua, iar efectele unor eventuale noi valuri ale crizei sanitare vor duce la adâncirea problemelor...

Dragoş Preda

VIDEOCONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" / DRAGOŞ PREDA, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:"Sectorul TIC va duce la investiţii totale de 2,4 miliarde euro, în ţara noastră"

A.T.Ziarul BURSA #Macroeconomie / 24 iunie 2020

Domeniul transporturilor, infrastructurii şi comunicaţiilor este poate cel mai dinamic domeniu în prezent, nu numai prin lucrările redemarate din infrastructură, dar în special prin cel al comunicaţiilor electronice în bandă largă, care trebuie...

Dan Schwartz

VIDEOCONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" / DAN SCHWARTZ, MANAGING PARTNER RSM ROMANIA:"Sunt împotriva facilităţilor fiscale, care nu fac decât să distorsioneze mecanismele pieţei"

E.O.Ziarul BURSA #Macroeconomie / 24 iunie 2020

Ne îndreptăm spre o schimbare radicală, chiar dacă această schimbare se va produce pe termen lung, este de părere Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Romania. În opinia domniei sale, "dificultăţile înseamnă oportunităţi pentru cei care stiu...

MACRO NEWSLETTER 23 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 23 Iunie 2020

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 23 iunie 2020

Producţia industrială din Polonia şi-a temperat scăderea anuală în luna mai 2020 până la 17%, de la 24,6% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 10,1%, după un declin de 25,5% în luna anterioară.

MACRO NEWSLETTER 22 Iunie 2020

MACRO NEWSLETTER 22 Iunie 2020

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 22 iunie 2020

Producţia în sectorul construcţiilor din zona euro şi-a accelerat scăderea anuală în aprilie 2020, până la 28,4%, de la 17,5% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 14,6%, după un declin de 15,7% în luna anterioară.

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo