Comunicate de presă

8 martie 2016

ALEXANDRION GRUP ROMANIA: "Pentru prima oară în istoria companiei, suntem în discuţii pentru a prelua distribuţia de produse non-alcoolice - apă, sucuri şi cafea"

Comunicate de presă / 1 martie 2016

După ce anul trecut a investit peste un million de lei în dezvoltarea unui department de vânzări dedicat segmentului horeca high, acum, Alexandrion Grup România se află în discuţii pentru a-şi extinde portofoliul şi a adăuga, pentru prima oară în istoria companiei, o varietate de produse non-alcoolice, cu adresabilitate, în primul rând, pentru sectorul horeca high, dar şi pentru lanţurile de retail. Astfel, principalele produse vizate sunt apa, sucurile şi cafeaua.

Sodexo intră în acţionariatul Benefit Seven, companie ce deţine cardul pentru sport 7card

COMUNICAT DE PRESĂSodexo intră în acţionariatul Benefit Seven, companie ce deţine cardul pentru sport 7card

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 29 februarie 2016

Sodexo, lider pe piaţa tichetelor de masă, a tichetelor cadou şi soluţiilor de incentivare, a preluat 20% din acţiunile Benefit Seven, companie ce deţine 7card, cel mai mare furnizor de abonamente de sport şi wellness pentru angajaţii din România. Tranzacţia între Sodexo şi Benefit Seven a fost finalizată în februarie 2016.

CAMPIONUL PODGORIEI COTNARI - EDITIA 2016

CAMPIONUL PODGORIEI COTNARI - EDITIA 2016

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 29 februarie 2016

Pentru al patrulea an consecutiv, la Cotnari s-a organizat competitia "Campionul Podgoriei Cotnari", eveniment ce a avut loc sambata, 27 februarie. In cadrul acestuia, peste 40 de invitati, specialisti, producatori, jurnalisti si bloggeri de vin au analizat si jurizat 75 de vinuri din recolta 2015, produse in podgorie.

COMUNICAT DE PRESĂ Chisinau Wines & Spirits Contest 2016

Comunicate de presă / 23 februarie 2016

Aflat sub patronajul OIV si ajuns deja la editia 21, Concursul International de vinuri si bauturi spirtoase de la Chisinau, a reunit in acest an 65 de producatori din Moldova, Germania, Slovacia, Slovenia, Cehia, Ungaria, Rusia, Belarus, Armenia, Azerbaijan, Georgia, România, Elveţia si Cipru.

COMUNICAT DE PRESĂ Cele mai importante instituţii de învăţământ internaţionale vor fi prezente la Bucureşti la World Education Fair în acest week-end

Comunicate de presă / 19 februarie 2016

Cei care doresc să studieze în străinătate vor avea ocazia să discute cu reprezentanţii unora din cele mai importante universităţi, colegii şi licee internaţionale la cel mai important târg educaţional al anului. link: World Education Fair va fi organizat în acest week-end la hotelul Radisson Blu, unde se aşteaptă peste 5000 de vizitatori, în cele două zile în care se desfăşoară.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

26 NOIEMBRIEConferinţa Naţională ARACO - 2015

S.A.Comunicate de presă / 23 noiembrie 2015

În data de 26 noiembrie 2015, începând cu ora 10:00, în cadrul ROMEXPO, Sala Madgearu, vor avea loc lucrările Conferinţei Naţionale ARACO - 2015 prilejuite cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea asociaţiei, eveniment ce va fi urmat de...

Învaţă să vorbeşti banking fluent!

Învaţă să vorbeşti banking fluent!

Comunicate de presă / 10 noiembrie 2015

Asociaţia Studenţilor Economişti din România - ASER desfăşoară în această toamnă proiectul Bank to Basics, singurul proiect despre banking organizat de o asociaţie studenţească din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

<< mai multe ştiri >>
Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo