Telecomunicaţii

12 aprilie 2021
Acţiunile Digi - recuperare rapidă a căderii provocate de şocul Covid

SUPLIMENT DIGIAcţiunile Digi - recuperare rapidă a căderii provocate de şocul Covid

Andrei IacomiZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 aprilie 2021

Ovidiu Dumitrescu, TradeVille: "După disiparea valului iniţial de teamă, Digi Communications a fost într-o poziţie foarte bună pentru a capta interesul investitorilor"  

Vlad Podea, BT Capital Partners: "Derularea, încheierea şi rezultatele licitaţiei 5G - între elementele ce au potenţial de a influenţa preţul acţiunilor DIGI"

Dragoş Mesaroş, Goldring: "Cred că Digi se va dezvolta în continuare în Spania şi bineînţeles în România, unde urmează licitaţia 5G"

Acţiunile Digi Communications (DIGI) au avut una dintre cele mai rapide recuperări ale şocului Covid-19 din indicele BET, titlurile companiei de telecomunicaţii revenind la cotaţiile dinaintea căderii din februarie-martie 2020 în circa două luni şi jumătate, faţă de minimul atins în 16 martie, spre deosebire de coşul de acţiuni, care a recuperat complet scăderea provocată de pandemie abia la începutul acestui an.

Parcursul DIGI COMMUNICATIONS la Bursa de Valori Bucureşti

SUPLIMENT DIGIParcursul DIGI COMMUNICATIONS la Bursa de Valori Bucureşti

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 aprilie 2021

Cotaţia DIGI a atins noi maxime post-listare în debutul lui 2021 

Digi Communications N.V., companie care activează în domeniul comunicaţiilor electronice, cu operaţiuni în Româ­nia, Ungaria, Spania şi Italia şi com­pania-mamă a operatorului RCS & RDS SA, s-a listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în luna mai a anului 2017, printr-o ofertă publică secundară, un grup de acţionari ai societăţii oferind în cadrul operaţiunii de piaţă un pachet de 25,6% din companie.

Serghei Bulgac

Grupul Digi - de la şocul COVID, la perspectivele post pandemie

Andrei IacomiZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 aprilie 2021

În ciuda incertitudinilor provocate de criza sanitară COVID-19, Grupul Digi a încheiat anul trecut cu venituri în creştere, ne-a spus într-un interviu Serghei Bulgac, CEO-ul operatorului de telecomunicaţii, adăugând că, la nivelul organizaţiei, au fost luate rapid măsurile necesare pentru optimizarea capacităţilor tehnologice, astfel încât să preia eventualele creşteri de trafic, mai ales pentru serviciile de internet broadband. "Trăgând linie, anul 2020 a însemnat pentru Grupul Digi alocarea unui CAPEX (n.r. cheltuieli de capital) de 371 de milioane de euro, investiţii consolidate, dar şi o evoluţie a unităţilor generatoare de venituri cu 12%", sintetizează Serghei Bulgac.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Un interviu pentru liniştirea românilor!?

OPINIIUn interviu pentru liniştirea românilor!?

Dr. Nicolae OacăZiarul BURSA #Companii / 17 decembrie 2020

Marţi, 8 decembrie 2020, am avut un şoc citind interviul acordat de Stephane Richard, director executiv Orange, despre achiziţia fostului RomTelecom de către Orange România, interviu în care acesta insista în a ne convinge că prin concentrarea...

Încă un an pierdut pentru tehnologia 5G

Încă un an pierdut pentru tehnologia 5G

Dr. Nicolae OacăZiarul BURSA #Companii / 30 septembrie 2020

De câţiva ani, România tot amână organizarea licitaţiei pentru licenţele 5G. Prima planificare a licitaţiei, anunţată în 2017, a fost pentru anul 2018. A urmat amânarea pentru anul 2019 şi apoi amânarea pentru acest an, 2020, când situaţia este...

Dragoş Preda

VIDEOCONFERINŢA BURSA "TELECOMUNICAŢIE & EDUCAŢIE" / DRAGOŞ PREDA, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:"Cadrul legal pentru lansarea licitaţiei 5G trebuie definit până la finalul anului"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 4 septembrie 2020

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor are, în prezent, în analiză punctele de vedere şi observaţiile cu privire la proiectul de lege privind tehnologia 5G, a afirmat Dragoş Preda, secretar de stat în cadrul Ministerului de...

Tănase Stamule

VIDEOCONFERINŢA BURSA "TELECOMUNICAŢIE & EDUCAŢIE" / TĂNASE STAMULE, CONSILIER DE STAT ÎN CADRUL CANCELARIEI PRIM-MINISTRULUI:"Digitalizarea este un multiplicator de creştere a productivităţii şi a eficienţei actului economic"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 4 septembrie 2020

Procesele digitalizate devin un multiplicator foarte mare de creştere a productivităţii şi a eficienţei actului economic, consideră Tănase Stamule, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului în domeniul economiei şi Decan al...

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo